Information från livets nätverk

Jag kallar mig för förmedlare av information hellre än att kalla mig för ett medium. Det är ju information det handlar om och den kommer till mig från flera olika håll.

Som medial förmedlare av information från andra sidan, kan jag komma i kontakt med dina nära och kära som lämnat jordelivet. De har ofta kunskap och lösningar om hur du skall ta dig igenom olika problem i ditt liv. Du kanske får bevis för att de är med i ditt liv och försöker leda dig på rätt väg.

Du som vill träffa mig personligen bokar tid för medial rådgivning. Under 30 minuter förmedlar jag så mycket information som det är möjligt.

Kontakta mig om detta är intressant.

Information från livets nätverk på distans

För dig som inte har möjlighet att söka upp mig för personlig kontakt förmedlar jag också information på distans.

Distansinformation fungerar lika bra som personlig närvaro. Som medial förmedlare av information från andra sidan, kan jag komma i kontakt med dina nära och kära som lämnat jordelivet. De har ofta kunskap och lösningar om hur du skall ta dig igenom olika problem i ditt liv. Du kanske får bevis för att de är med i ditt liv och försöker leda dig på rätt väg.

Du som vill boka tid för medial rådgivning på distans bokar en tid med mig nedan. Under 30 minuter förmedlar jag så mycket information som det är möjligt.

Kontakta mig om detta är intressant.